Sp Multiglas

Vi tilbyder

Vi står gerne til rådighed, hvis du f.eks. har spørgsmål til udskiftning af dine punkterede termoruder eller mangler inspiration og idéer

Sp Multiglas

SP Multiglas er til for vore kunder

Vi står gerne til rådighed, hvis du f.eks. har spørgsmål til udskiftning af dine punkterede termoruder eller mangler inspiration og idéer til hvordan du ved hjælp af glas eller spejle kan skabe spændende detaljer i din bolig. Vi kører på hele Sjælland og kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på din glasopgave – vi er meget konkurrencedygtige på pris, service og kvalitet.

Sp Multiglas

SP Multiglas håndterer alle former for glarmester opgaver

Med mange års erfaring inden for faget kan vi tilbyde vores kunder, private såvel som erhvervskunder, en optimal løsning i forbindelse med:

Sp Multiglas

Vi har i branchen stor erfaring inden for alt glarmester arbejde

SP Multiglas er en lille virksomhed uden stor administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.

Om det er energiruder , forsatsruder, butiksruder, glasdøre, drivhusglas, råglas, ornamentglas, ovenglas eller sikringsglas, så er SP Multiglas er din lokale glarmester på hele Sjælland, men med base i Ringsted – Vi kan hjælpe med alt fra energi termoruder til spejle og glasskader.

Har du brug for at få sat en ny rude i eller en større opgave? Så er vores glarmester klar. Vi kører hurtigt ud og tager os af din opgave, hvis den er akut.

Sp Multiglas

Skal vi tage hånd om dine ruder?

Kundetilfredshed er vores primære prioritet hos SP Multiglas, og vi stræber efter at levere høj kvalitet og hurtig service til konkurrencedygtige priser. Så hvis du har brug for hjælp til dine ruder, glas og spejle, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at se på din opgave.

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon +45 31 22 16 52 eller mail [email protected]. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os ved at bruge nedenstående informationer.