Glarmester Roskilde

SP Glas er en lille virksomhed, som tager sig tid til sine kunder.

Glarmester i Roskilde – Glarmesterarbejde i særklasse

Skal du have skiftet døre eller vinduer? Opsat sikkerhedsglas eller måske udført tømmerarbejde i samme ombæring? Så er SP Glas det oplagte valg af glarmester i Roskilde og omegn. Med mange års erfaring i branchen får du en glarmester, der har stor rutine og kan udføre stort set alt – hos os er ingen opgave for stor eller for lille.

SP Glas laver blandt andet følgende i Roskilde:

  • Alt i glarmesterarbejde
  • Automatikglasdøre
  • Hærdet glas til baderum
  • Nye døre
  • Nye vinduer
  • Spejle
  • Forsatsrammer
  • Lavenergi/termoruder
  • Tømmerarbejde

SP Glas er en lille virksomhed, som tager sig tid til sine kunder. Vi er udelukkende til for vores kunders skyld, og vi sætter en dyd og ære i at gøre alle tilfredse. Vi ser på det individuelle behov og skræddersyer en løsning, som er perfekt til netop dine ønsker og krav.

Vi kan klare de fleste glasmaterialer såsom: sikringsglas, ovenglas, ornamentglas, butiksrude, glasdøre, drivhusglas eller energiruder. Ellers kan vi skaffe det hjem. Så har du brug for en større opgave, så kommer vi ud – også hvis det skal være lige nu og her. SP Glas i Roskilde er det oplagte valg, når du skal finde en professionel glarmester, som har styr på sagerne.

Vi er din glarmester i Roskilde

Savner du inspiration til hjemmet? SP Glas har i Roskilde stor erfaring med at hjælpe sine kunder med at finde på gode ideer, der er inspireret af glas. Gør dit hjem mere lækkert og lyst – måske med ovenlys? Vi hjælper dig hele vejen fra ide til færdig montering.

Da vi er en mindre virksomhed, bruger vi ikke vores penge på administration – vores priser er i bund, og vi er særdeles konkurrencedygtige. Vi mener, at vores kunder skal have det bedste til en god pris – og det får du hos SP Glas. Desuden går vi aldrig på kompromis med vores arbejde, så du kan vide dig helt sikker på, at det er kvalitet for alle pengene.

Kvalitets glarmesterarbejde til billige penge

SP Glas er tilknyttet Glarmestrenes Døgnvagt. Hermed kan du nemt og hurtigt få en døgnvagt ud til dine ruder og glas.

Som din glarmester i Roskilde, udfører vi også opgaver i Køge, Ringsted, Sorø og Slagelse. Ud over at være professionel glarmester til en konkurrencedygtig pris, yder vi også altid den bedst mulige service.

Kontakt os og få en uforpligtende snak om dine muligheder med vores glarmester. Vi kan også ringe dig op – det er ganske gratis.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Se billeder nedenfor.