Glarmester Køge

Hos SP Glas i Køge klarer vi alt, hvad enten det er butiksruder, drivhusglas eller punkterede termoruder.

SP Glarmester i Køge – kvalitet frem for alt

Står du pludselig og mangler en glarmester i Køge eller omegn? Enten fordi en termorude er punkteret, dit butiksvindue er smadret, eller måske noget helt tredje?

SP Glas i Køge er din garanti for en billig og professionel glarmester af høj kvalitet. Med mange års erfaring i branchen udfører vi alt glarmesterarbejde til perfektion. Vi bestræber os på at gøre alle vores kunder fuldt ud tilfredse, og det er præcis derfor, vi er til – for vores kunders skyld.

Hos SP Glas i Køge har vi altid fokus på kunden og kundens behov. Vi tilbyder glarmesterarbejde med blandt andet: lavenergiruder, hærdet glas til badeværelset, nye døre og vinduer, sikkerhedsglas og meget mere.

Vi fuger både inden- og udendørs, og vi udfører det med gummifuge og akrylfuge. Desuden foretager vi alle former for reparation, vedligeholdelse nybyg osv. inden for glarmesterarbejde. Det er kun fantasien, der sætter grænser, så du kan få lavet lige præcis det glarmesterarbejde, du vil have. Vi sørger for så vidt muligt at imødekomme alle vores kunders behov og krav.

Ingen opgave er for stor eller lille for din glarmester i Køge

Hos SP Glas i Køge klarer vi alt, hvad enten det er butiksruder, drivhusglas eller punkterede termoruder. Ingen opgave er for stor eller lille. Vi yder også konsulentarbejde, hvis du har behov for inspiration til, hvordan glas kan give din bolig merværdi.

Da vi er en lille og lokal virksomhed, har vi også små priser. Vi er særdeles konkurrencedygtige, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Det kommer vores kunder til gode, og vi yder altid den bedste service, så du får en god og kompetent behandling, når du er kunde hos os.

Hos SP Glas står vi på mål for vores resultater, så du kan altid vide dig helt sikker på, at det bliver udført korrekt og af allerhøjeste kvalitet. Ud over glarmesterarbejde kan vi også udføre tømrerarbejde. Hermed får du på mange måder en større entreprise hos SP Glas i Køge.

Vores ansatte er erfarne og kompetente til at varetage dine opgaver. Gennem professionalitet og høj ekspertise udarbejder vi kun tilfredsstillende løsninger, så du får det bedst mulige resultat. Skal vi hjælpe dig med dine ruder, glas eller spejle? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Ring til os på 31 22 16 52 og få en uforpligtende snak om dine muligheder. Du er også velkommen til at kontakte os på mail Info@SpGlas.dk eller via vores kontaktformular.

Lad vores glarmester i Køge hjælpe dig med dit projekt. Vi tilbyder også glarmesterarbejde i Ringsted, Roskilde, Slagelse, Køge, Sorø og på resten af Sjælland.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Se billeder nedenfor.