Sp Multiglas

Glarmester Sorø

Vi er yderst fleksible, og vi går gerne den ekstra mil for at få glade og tilfredse kunder

Sp Multiglas

Glarmester i Sorø med fokus på kundens behov

SP Multiglas i Sorø er din billige og professionelle glarmester, når du skal have skiftet punkterede ruder eller have nye glasdøre. Vi sætter altid kunden først og har fokus på dine behov og ønsker. Vi er kort sagt til for vores kunder – intet andet. Netop derfor bestræber vi altid efter perfektion.

Vi gør ikke meget for markedsføring af vores virksomhed- vi lader vores arbejde tale for sig selv. Vores kunder kommer typisk af anbefalinger fra andre, og det sætter vi så stor pris på, at vi udbyder små priser, men stor kvalitet.

Sp Multiglas

SP Multiglas håndterer alle former for glarmester opgaver

Skal du have gang i den helt store renovering med nye vinduer og døre? Eller skal du blot have udskiftet en punkteret rude? Hos SP Multiglas er der absolut ingen opgaver, der er for store eller små. Vi prioriterer alle opgaver ens, og vi går ikke fra kunden, før det er perfekt.

Vi udfører alt glarmesterarbejde – bl.a.:

Sp Multiglas

Vi bruger materialer som fx:

Desuden udfører vi tømrer- og snedkerarbejde og andet reparationsarbejde. SP Multiglas Sorø er tilknyttet Glarmestrenes Døgnvagt, så du kan vide dig helt sikker, hvis der går en rude midt om natten.

Sp Multiglas

Din glarmester i Sorø – Vi er yderst fleksible

Vi er yderst fleksible, og vi går gerne den ekstra mil for at få glade og tilfredse kunder. Vores arbejde bliver udført efter de højeste kvalitetsstandarder, vi er energiske og imødekommende mennesker, og vi er nærværende. Da vi er lokale, gør vi meget ud af at skabe tillid til dig som kunde. At overlade eksempelvis et hus i hænderne på fremmede er klart en tillidssag, som fremmes ved en god dialog og en klar forventningsafstemning med vores glarmester.

Vi forsøger at imødekomme alle ønsker inden for mulighedernes rammer. Vi agerer ofte sparringspartner for vores kunder, da vi har stor erfaring inden for branchen og ved, hvad der kan lade sig gøre, og vi har altid gode ideer til fornyelse af dit hjem.

Sp Multiglas

Giv os et kald

Har du behov for en glarmester i Sorø? Giv os et kald og lad os se på dine muligheder. Vi finder altid den løsning, der passer til dine behov. Du kan også bestille et opkald. Vi er klar til at hjælpe og rådgive.

Vi kan også hjælpe dig i andre byer. Vores glarmestre kan blandt andet komme til dig i Køge, Ringsted, Roskilde og Slagelse, hvor vi løser dine opgaver indenfor ruder, glas og vinduer. Kontakt os i dag og få et godt tilbud.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os ved at bruge nedenstående informationer.