Glarmester Slagelse

SP Glas er ikke en stor virksomhed med mange administrative ansatte.

Totalentreprisen inden for glarmesterarbejde – Vi er din glarmester i Slagelse

SP Glas er din glarmester ved Slagelse, der kan lidt mere end den sædvanlige glarmester. Med mange års erfaring i branchen har SP Glas udvidet sine kompetencer og yder også tømmerarbejde i bla. Slagelse.

SP Glas er den foretrukne glarmester, når der skal skiftes vinduer eller renoveres gamle. Vi udfører alt slags glarmesterarbejde ved Slagelse:

  • Sikkerhedsglas til trapper
  • Lavenergi/Termoruder
  • Snedker- og tømrerarbejde
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Ovenlys
  • Spejle
  • Inspiration

Og meget mere

SP Glas har alle typer af kunder i kundeporteføljen, ved Slagelse. Private, erhverv og kommunale. Med udgangspunkt i dine behov bliver der taget en dialog, og en løsning til netop dig og dine krav bliver imødekommet. Vi bestræber os på at udføre alle opgaver til perfektion, og der er ingen opgave, der er hverken for stor eller lille. Er du en butik, der skal have ny glasfacade, nyt indgangsparti, nyt vindfang og døre og vinduer – vi klarer det hele. Du skal bare bruge tiden på det, du er god til – så gør vi det samme.

SP Glas er det oplagte valg, hvis du søger en god, billig og professionel glarmester, som har styr på tingene og stor erfaring inden for branchen. Uanset om du skal have skiftet dine franske døre eller have nye ruder i dit drivhus, så er vi på pletten og altid klar med godt tips og tricks, som kan give din bolig merværdi. Vi sætter en ære i at gøre alt korrekt, og tilliden til vores kunder er grundlaget for vores eksistens. Vi er der udelukkende for vores kunder skyld – og vi er der for at hjælpe dem.

Vi klarer både store og små opgaver

SP Glas er ikke en stor virksomhed med mange administrative ansatte. Vi bruger begge hænder, og vi arbejder for æren i vores arbejde. Intet er smukkere end at skabe noget for andre mennesker og se, hvor glade de bliver.

Da vi er en lille virksomhed, er vores priser også små. Vi er yderst konkurrencedygtige, og vi er meget fleksible i forhold til ønsker og krav. SP Glas er din glarmester, som gør dét ekstra, der gør det hele ekstraordinært.

Ønsker du hjælp i en anden by end Slagelse? Vi tilbyder også vores kunder hjælp i blandt andet Køge, Ringsted, Roskilde og Sorø. Dermed kan du få hjælp til dine opgaver på forskellige lokationer – alt efter din placering.

Kontakt os for glarmester i Slagelse

Få en ganske uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vores glarmester giver gerne gode råd til, hvordan du kan gøre dit hjem lidt mere lækkert med glas. Måske ovenlys, som forandrer dit hjem og skaber liv? Giv os et kald 31 22 16 52 eller udfyld vores kontaktformular og lad os ringe dig op.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Se billeder nedenfor.