Glarmester Odense

SP Glas – Din lokale glarmester i Odense!

Tænker du udskiftning af glas, døre og vinduer, når du hører ordet ”glarmester”? SP Glas i Odense er en glarmester i absolut særklasse, som har mange års erfaring i branchen. Du får en lokal glarmester med fingeren på pulsen, og som formår at skabe nyt liv i selv de ældste hjem. SP Glas Odense er din sparringspartner, når du ønsker at forny dit hjem og gør det mere livligt og lyst. Så glem alt om at bygge nyt – vi er innovative, og vi kan meget mere med glas, end du tror.

Hos SP Glas i Odense lægger det os meget på sinde, at vi skal være tætte og nærværende. Vi ser vores erhverv som en tillidssag, og vi gør en dyd ud af, at du skal føle dig speciel, sikker og tryg, når du er kunde hos os. Vi udfører alt glarmesterarbejde til perfektion, og vi stopper ikke, før det er, som du gerne vil have det.

Vi udfører blandt andet:

Udskiftning af glas, døre, ruder

Lavenergiruder/termo

Etablering af ovenlys/lysindfald

Glasfacade

Nyt drivhus

Sikringsglas til din butik eller hus

Vindfang

Tømrer- og snedkerarbejde

Alt glarmesterarbejde udføres af kompetente medarbejdere
Vi er en lokal virksomhed, som værner om vores domæne. Vores kundeportefølje spænder vidt fra privatkunder med hus, der skal have ovenlys – til en ny butik, der skal have lavet ny glasfacade. Vi påtager os alle slags opgaver, og der er ingen opgaver, der er hverken for store eller små.

Vi laver vores vurdering af den enkelte opgave på baggrund af en tæt dialog med dig. Det gør vi for at forventningsafstemme samt for at indfri dine forventninger på bedst mulige måde.

 

SP Glarmester i Odense – Glarmesterarbejde i særklasse

SP Glas i Odense vil hellere være konkurrencedygtig på prisen end at have en masse administrative medarbejdere. Vi er i marken hele tiden, da vi tror på, at rigtig godt håndværk skal udføres med hænderne og ikke med en fyldepen. Derfor er vores priser presset i bund, så du altid får en god pris på dine ønsker.

Vi påtager os også gerne konsulentrollen i forbindelse med nyt tiltag i hjemmet. Vi agerer sparringspartner og kommer med en masse gode ideer til, hvor I kan gøre jeres hjem mere nutidig, indbydende og lækkert. Vi har stor erfaring med rådgivning, og vi ved, hvad der rører sig af mode lige nu. Den viden deler vi hjertens gerne ud af.

Ring og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig – eller du kan blive ringet op, når du ønsker det.

Husk – vi er tilknyttet Glarmestrenes Døgnvagt – så er uheldet ude, kommer vi med det samme.

Glarmester i Odense | SP Glas