Glarmester Fredericia

SP Glas Fredericia – kvalitet frem for alt

Står du pludselig og mangler en glasmester, fordi en termorude er punkteret, dit butiksvindue er smadret, eller noget helt tredje?

SP Glas i Fredericia er din garanti for en billig og professionel glarmester af høj kvalitet. Med mange års erfaring i branchen udfører vi alt glarmesterarbejde til perfektion. Vi bestræber os på at gøre alle vores kunder fuldt ud tilfredse, og det er præcis derfor, vi er til – for vores kunders skyld.

Hos SP Glas i Fredericia har vi altid fokus på kunden og kundens behov. Vi tilbyder glarmesterarbejde med blandt andet: Lavenergiruder, hærdet glas til badeværelset, nye døre og vinduer, sikkerhedsglas og meget mere.

Vi fuger både inden- og udendørs, og vi udfører det med gummifuge og akrylfuge. Desuden foretager vi alle former for reparation, vedligeholdelse nybyg osv. inden for glarmesterarbejde. Det er kun fantasien, der sætter grænser, så du kan få lavet lige præcis det glarmesterarbejde, du vil have. Vi sørger for så vidt muligt at imødekomme alle vores kunders behov og krav.

Ingen opgave er for stor eller lille

Hos SP Glas i Fredericia klarer vi alt, hvad enten det er butiksruder, drivhusglas eller punkterede termoruder. Ingen opgave er for stor eller lille. Vi yder også konsulentarbejde, hvis du har behov for inspiration til, hvordan glas kan give din bolig merværdi.

Da vi er en lille og lokal virksomhed, har vi også små priser. Vi er særdeles konkurrencedygtige, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Det kommer vores kunder til gode, og vi yder altid den bedste service, så du får en god og kompetent behandling, når du er kunde hos os.

Hos SP Glas står vi på mål for vores resultater, så du kan altid vide dig helt sikker på, at det bliver udført korrekt og af allerhøjeste kvalitet. Ud over glarmesterarbejde kan vi også udføre tømrerarbejde. Så du får på mange måder en større entreprise hos SP Glas i Fredericia.

Ring til os og få en uforpligtende snak om dine muligheder eller lad os ringe dig op.